444 31 02

Cezayir Vizesi 


     Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar,

 

1- Vize Talep Dilekçesi (Şirketin anateli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, kaşe ve imzalı)

2 - Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

3 - 2 adet biometrik fotoğraf (Güncel, beyaz fon üzeri)

4 - T.C. Kimlik fotokopisi

5 - Davetiye veya Otel Konfirmasyon evrakı                

               

Ticari İçin Gerekli Evraklar,

 

1. Pasaport (Cezayir seyahati sonrası en az 6 ay geçerli)

2. Cezayir vize başvuru formu (2 adet eksiksiz ve ingilizce olarak doldurulmuş, seyahatin amacı ve ülkeye giriş tarihi ile ilgili bölümler dikkatle doldurulmalıdır)

3. Davetiye (Cezayir deki belediyeden),SGK işe giriş Bildirgesi,Şirketinizin İmza Sirküsü)  

4. 2 adet biyometrik fotoğraf (güncel, beyaz fon arkalı)

5. Vize talep dilekçesi (İngilizce olarak işveren tarafından, şirketin antetli kağıdına, Cezayir konsolosluğuna hitaben yazılmış, kaşe ve ıslak imzalı)

6. Kimlik fotokopisi

 

 

 Cezayir Vizesi Başvuru Formu

Alfabetik Sırayla Ülkeler

İletişim Bilgileri

  • Adres: Rumeli Caddesi Panter Apt. No:69 Kat 3 Nişantaşı/İstanbul
  • Telefon: 444 31 02 | 0212 291 99 66(pbx)
  • Fax: 212 291 99 62
  • Gsm: 0533 730 04 32
  • E-mail: info@anturizm.com