444 31 02

İngiltere Vizesi 


                          İşveren olarak İngitere Vize Başvurusu                   

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İngiltere konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe ( İNGİLİZCE )
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi 
  • Vergi Levhasının Fotokopisi 
  • İmza Sirküleri Fotokopisi 
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi 
  • Banka Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Kredi Kartları Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları(tarafımızdan yapılır)
  • Ticari Seyahatleriniz İçin İngiltere deki Firmadan Davetiye 
  • 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

                     çalışan olarak İngiltere  Vize Başvurusu        

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İngiltere konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe. ( İngilizce )
  • Şirketin imza sirküleri  
  • Vergi levhasının fotokopisi  
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi  
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi  
  •  SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi  
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları (tarafımızdan yapılır)
  • Ticari Seyahatleriniz İçin İngiltere deki Firmadan Davetiye
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

                       Ev Hanımı olarak İngitere Vize Başvurusu               

  • İngiltere konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten İngilizce dilekçe  
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Eşinin geçerli yada eski İngiltere vizesi varsa fotokopileri

                    öğrenci olarak İngiltere Vize Başvurusu             

  • İngiltere Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben İngilizce dilekçe  
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi  
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan İngiltere ye seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski İngiltere vizesi varsa fotokopileri

 

                      Emekli olarak İngiltere Vize Başvurusu                      

  • İngiltere Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben İngilizce dilekçe  
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

 

Alfabetik Sırayla Ülkeler

İletişim Bilgileri

  • Adres: Rumeli Caddesi Panter Apt. No:69 Kat 3 Nişantaşı/İstanbul
  • Telefon: 444 31 02 | 0212 291 99 66(pbx)
  • Fax: 212 291 99 62
  • Gsm: 0533 730 04 32
  • E-mail: info@anturizm.com