444 31 02

Özbekistan Vizesi 


                           İşveren olarak özbekistan vize başvurusu               

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, özbekistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Seyahatleriniz İçin özbekistandan teleks mesajı
  • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olmalı)

         çalışan olarak özbekistan Vize Başvurusu                                  

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, özbekistan konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları (tarafımızdan yapılır),
  • Ticari Seyahatleriniz İçin özbekistandan teleks mesajı
  • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

                        Ev Hanımı olarak özbekistan vize başvurusu            

  • özbekistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan)
  • Eşinin geçerli yada eski özbekistan vizesi varsa fotokopileri

                     öğrenci olarak özbekistan vize başvurusu                              

  • özbekistan Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan özbekistan ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski özbekistan vize si varsa fotokopileri

 Özbekistan Vizesi Başvuru Formu

Alfabetik Sırayla Ülkeler

İletişim Bilgileri

  • Adres: Rumeli Caddesi Panter Apt. No:69 Kat 3 Nişantaşı/İstanbul
  • Telefon: 444 31 02 | 0212 291 99 66(pbx)
  • Fax: 212 291 99 62
  • Gsm: 0533 730 04 32
  • E-mail: info@anturizm.com