444 31 02

Çin Vizesi 


              İşveren olarak çin Vize Başvurusu               

Turistik Vize 

 

En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
• Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
• Kimlik Fotokopisi
• Sabıka kaydı
• Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir) 

 

 

Ticari Vize 

  • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
  •  Orjinal Davetiye(Davetiyeniz yoksa şirketimiz sizin için temin edicektir)
  • Antetli kağıda hitaben yazılmış dilekçe(Formatını şirketimizden talep ediniz)
  • Kimlik fotokobisi
  • Orjinal faaliyet belgesi
  • Vergi Levhası fotokopisi

               Bordrolu çalışan olarak çin Vize başvurusu             

Turistik Vize 

En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
• Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
• Kimlik Fotokopisi
• Firmanın Son 6 Aylık faaliyet Belgesi Aslı
 • Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)

Ticari Vize için

  • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
  •  Orjinal Davetiye(Davetiyeniz yoksa şirketimiz sizin için temin edicektir)
  • Antetli kağıda hitaben yazılmış dilekçe(Formatını şirketimizden talep ediniz)
  • Kimlik fotokopisi
  • Orjinal faaliyet belgesi
  • Vergi Levhası fotokobisi 

 Çin Vizesi Başvuru Formu

Alfabetik Sırayla Ülkeler

İletişim Bilgileri

  • Adres: Rumeli Caddesi Panter Apt. No:69 Kat 3 Nişantaşı/İstanbul
  • Telefon: 444 31 02 | 0212 291 99 66(pbx)
  • Fax: 212 291 99 62
  • Gsm: 0533 730 04 32
  • E-mail: info@anturizm.com